Vision Pump Spray 50ml

Stok Kodu
WP.4591
Ürün Kısa Açıklaması

Etken Madde(ler):

Lidokain 10 %  

Piyasa Şekilleri:

500 dozluk 50 ml'lik şişelerde.  

Kullanım Şekli:

Vemcaine %10 Pump Sprey, mukozalarda yaklaşık 10-15 dakika devam eden lokal anestezi sağlamak için kullanılır. Uygulama bölgesine bağlı olarak anestezik etkisi 1-5 dakika içinde ortaya çıkar. Ölçülü pompa valfi her kullanımda 10 mg lidokaini sağlar. Otolaringoloji: Maksiller sinüs ponksiyonunda ve küçük cerrahi girişimlerde 3 ölçülü doz. Parasentez: 3 ölçülü doz. Obstetrik: Doğum sırasında 20 ölçülü doza kadar (200 mg lidokain) kullanılabilir. Solunum ve sindirim yolları ile ilgili entübasyon, kateterizasyon gibi girişimler: Farinks, larinks ve trakea bölgesindeki girişimlerde 20 doza kadar (200 mg lidokain), uzun süreli girişimlerde 400 mg'a kadar olan lidokain dozları uygulanabilir. Diğer lidokain içeren preparatlarla birlikte kullanılıyor ise, toplam lidokain dozu 400 mg'ı aşmamalıdır. Sadece larinks, trakea ve bronşlara yapılan uygulamalarda kullanılan lidokain dozu 200 mg'ı (20 doz) aşmamalıdır. Diş hekimliği: Mukozalara 1-5 doz. Debil veya yaşlı hastalarda, 12 yaşından büyük çocuklarda, ağır hasta veya septisemililerde kullanılacak doz miktarı, hastaların yaşlarına, vücut ağırlıklarına ve genel durumlarına uygun olmalıdır. 12 yaşından küçük çocuklarda kullanılacak doz 3 mg/kg'ı aşmamalıdır. Larinks ve trakeaya yapılan uygulamalarda doz miktarı 1.5 mg/kg'a azaltılmalıdır. 3 yaşından daha küçük çocuklarda daha düşük konsantrasyonlardaki lidokain solüsyonları kullanılmalıdır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Vision Pump Spray 50ml WP DENTAL Vision Pump Spray 50ml uygun fiyat ve hızlı teslimat ile sipariş verebilirsiniz. 250 TL ve üzeri siparişler için ücretsiz kargo ve havalede %3 indirimli satış ile Dentaladres üzerinden sipariş verebilirsiniz. WP.4591
Vision Pump Spray 50ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.