Ledermix Agrı Giderici Krem

Stok Kodu
RİE.12593

Akut ağrının meydana geldiği dental vakalar, özellikle dolgu tedavisi ve akut acil durumlar Ledermix’in ihtisas alanıdır.

Parodontitis aplikallerin artmasıyla dişler güçsüzleştiği için hasta sık sık dayanılmaz ağrılardan şikayetçi olur.Bu ağrılar onları geceleri uyutmaz.Geleneksel ağrı kesiciler de etkili olmaz ve hasta umutsuzluğa düşer.Lokal enjeksiyonlar ya sınırlı bir şekilde yada sınırlı bir süre için durumu kontrol edebilirler.Biz bildiğiniz ve güvendiğiniz LEDERMIX PASTA’ yı, 40 yılı aşkın bir süredir hizmetinize sunmaktayız.

Ledermix Pasta aktif bileşim maddesi triamcinolone sayesinde, yukarıda bahsetmiş oluğumuz semptomlarda çok kısa bir sürede ve önemli ölçüde düzelme görülür.Geniş çapta etkili bir antibiyotik olan dementhylclortetracycline maddesi ile de bakteriyel kirlenmenin önüne geçilmiş olur. Ledermix Pasta ‘ ya özgü aktif özler sayesinde ürünümüz sadece bir değil bir çok yolla etkisini gösterir: acıda kısa sürede bir hafifleme hissedilir ve cariogenic kirlenmede önemli ölçüde azalma sağlar.(12)Basit bir uygulamayla sadece bir değil tüm rahatsızlık verici durumlardan kurtulmanız mümkündür.Aksi takdirde hastanız, daha az etkili metodlarla madur olamaya devam edecektir.

 

paketleme 5 gr.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ledermix Agrı Giderici Krem Riemser Ledermix Agrı Giderici Krem uygun fiyat ve hızlı teslimat ile sipariş verebilirsiniz. 250 TL ve üzeri siparişler için ücretsiz kargo ve havalede %3 indirimli satış ile Dentaladres üzerinden sipariş verebilirsiniz. RİE.12593
Ledermix Agrı Giderici Krem

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.