Dezenfektan Mendil

Stok Kodu
DRN005
Ürün Kısa Açıklaması
HIZLI ETKİLİ TIBBİ CİHAZ VE MEDİKAL MAKİNE YÜZEY DEZENFEKTANI
Kullanım alanı ve amacı
Sıvı temasının olmadığı hassas tıbbi cihaz yüzeylerinin hızlı dezenfeksiyonunda kullanılır. Mendil formu olması nedeniyle kullanım kolaylığı sağlar. DERDEVICE PP, dış ünitelerde, airetörlerde, cilt teması olan tıbbi aletlerin (steteskop,tansiyon aleti,oftalmaskop gibi) silinerek hızlı dezenfekte edilmelerinde kullanılır.
Kullanım Şekli
Dezenfekte edilecek yüzeyler DERDEVICE PP ile silinerek etki süresi kadar beklenir, ayrıca kurulamaya gerek yoktur.
İçerik
%40 Etil Alkol (Etanol), %10 Propan-2-ol (izopropil Alkol), %0,25 Didesil Dimetil Amonyum Klorür (DDAC), Koruyucu Katkılar, Parfüm ve Deiyonize Su. Aldehit ve Fosfat içermez.
Uyarılar ve Saklama Koşulları
Yanıcıdır. Alkole hassas yüzeylerde kullanılmaz.Çocukların ulaşamayacağı yerde ve orijinal ambalajında muhafaza edilmelidir. Gözle temasında bol su ile yıkayınız,gerektiğinde doktorunuza başvurunuz. Ürünün raf ömrü üretim tarihinden itibaren 3 yıldır. İyi havalandırılan serin yerlerde muhafaza ediniz.
Mikrobiyolojik Etkisi
DERDEVICE PP,Bakterisid (gram pozitif ve negatif bakterilerle, TbB ve MRSA dahil), fungusid (mayalar ve küfler dahil) ve virüsid (HBV,HCV,HIV,Adeno,Rota virüsü dahil) etkilidir. Etki süresi 30 saniyedir.
Ambalaj Şekli
150'lik PE kutuda
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Dezenfektan Mendil DEREN Dezenfektan Mendil uygun fiyat ve hızlı teslimat ile sipariş verebilirsiniz. 250 TL ve üzeri siparişler için ücretsiz kargo ve havalede %3 indirimli satış ile Dentaladres üzerinden sipariş verebilirsiniz. DRN005
Dezenfektan Mendil

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.