Optibond Solo Plus (5ml.)

Stok Kodu
KRR009
Kategori
Ürün Kısa Açıklaması
Optibond'un ® Yalnız Plus ™, hem doğrudan hem de dolaylı yapıştırma uygulamaları için tasarlanmış tek bileşenli diş yapıştırıcıdır. 
Bu Kerr Point 4 kompozit bulunan aynı 0.4 mikron dolgu ile doldurulmuş% 15'tir. Dolgu hibrid bölge pekiştiriyor hem de yapıştırıcı sistemleri dolu bile doldurulmamış veya "nano" bulunamadı gerçek bir "yapısal bağı" oluşturma, dentin tübül nüfuz sadece. Çeşitli yüzeylerde yüksek bağ kuvvetleri sürdürülmesi Bu benzersiz teknoloji, sızıntı karşı en yüksek koruma düzeyini sağlamaktadır. 
  • Klinik olarak kanıtlanmış . Evrensel olarak kabul edilmiş, endüstri standardı ürünleri. Kanıtlanmış performans dünya çapında.
  • Güçlü, dayanıklı bağ. % 15 dolu malzeme uzun ömürlü bir bağı sağlamak için dentin tübül nüfuz eder ve pekiştiriyor.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Optibond Solo Plus (5ml.) KERR Optibond Solo Plus (5ml.) uygun fiyat ve hızlı teslimat ile sipariş verebilirsiniz. 250 TL ve üzeri siparişler için ücretsiz kargo ve havalede %3 indirimli satış ile Dentaladres üzerinden sipariş verebilirsiniz. KRR009
Optibond Solo Plus (5ml.)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.