K-ETCHANT GEL

Stok Kodu
013EU
Kategori
Özellikleri:
 
K-etchant GEL, Restorasyonlarda mine, derin, porselen ve polimerize kompoziti asitlemek için kullanılan, basınç altında akışkanlık kazanan bir asit jelidir. Şişe çalkalandığında içerik, K-etchant GEL'in uygulamasını kolaylaştıracak şekilde daha akıcı hale gelir. Oksijenle temas ettiğinde tekrar jel halini alır, böylece sadece tedavi edilecek alan etchinglenir. Tixotropic özelliği sayesinde kontrollü kullanım sağlar.  %40 fosforik asit çözeltisidir. 
 
Klinik Endikasyonları:

Özellikleri  kesilmemiş mine ve dentinin asitlenmesi-Seramik, hibrit seramik, kompozit resinlerin yada metal restorasyonların yüzey temizliğinde- Silika bazlı seramik ya da kompozit resin restorasyon- yüzeylerin etkin hale getirilmesinde kullanılır.
 
İçerik: 6 ml şişe
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
K-ETCHANT GEL KURARAY K-ETCHANT GEL uygun fiyat ve hızlı teslimat ile sipariş verebilirsiniz. 250 TL ve üzeri siparişler için ücretsiz kargo ve havalede %3 indirimli satış ile Dentaladres üzerinden sipariş verebilirsiniz. 013EU
K-ETCHANT GEL

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.